Noget af det, som mange spørger om

 

Når du møder nye mennesker, og de spørger ind til familie, børn, kæledyr eller partner, så er et billede ofte noget, som mange spørger efter. Det er som regel noget, de fleste har på deres mobiltelefoner i dag, og det er som om, det er blevet et must, at du kan fremvise billeder af dine familiær forhold.

Der er mange, som faktisk af sig selv hiver mobiltelefonen frem og stolt viser billederne frem af børn og andre familiemedlemmer til alle, som vil se dem, for det er jo noget, som man er stolt af.

Det er dog ikke noget moderne fænomen, der har altid været mange, som har haft billeder af børn og andre familiemedlemmer. Tidligere var det dog bare normalt at have det i tegnebogen, nu er det telefonen, som har overtaget rollen, som den har overtaget så mange andre roller i hverdagen og for mange blevet en forlænget del af os selv.

Alt i dag er visuelt, og det er derfor også naturligt, at du bliver bedt om at præsentere alt fra hunden til det nye køkken, og når du tænker dig lidt om, så tager vi som en naturlig del af hverdagen billeder af alt.

mts_truepixel