Få styr på den mobile arbejdsstation

I en verden hvor fotografi for mange ikke blot er en hobby, men også en regulær levevej, er det vigtigt for professionelle fotografer at være mobile og fleksible.

Fotoopgaver strækker sig over en bred vifte. Fra bryllupper og store begivenheder, til kommercielle fotoshoots og landskabs- og dyrefotografering. En fornuftigt indrettet arbejdsbil eller varevogn kan derfor spille en afgørende rolle for de fotografer, der ønsker at levere arbejde af høj kvalitet, samtidig med at de kan arbejde effektivt på farten.

Virksomheden Worksystem er specialister i at skræddersy indretningen i biler og varevogne, så de passer perfekt til stort set ethvert behov. Hos worksystem bruger man primært modulopbyggede systemer, der forbedrer arbejdsprocesserne, udnytter pladsen og øger sikkerheden på din mobile arbejdsstation.

Sikkerhed frem for alt

En velindrettet varebil er lig med sikker opbevaring af udstyr. Kameraer, objektiver, stativer, lys og andre nødvendige værktøjer er ikke bare dyre, men ofte også skrøbelige. Tilpassede opbevaringsløsninger kan derfor sikre, at alt udstyr både er let tilgængeligt og beskyttet under transport.

En professionel fotograf tilbringer ofte mange timer på vejen og på de forskellige arbejdslokaliteter. En ordentlig indrettet varebil gør livet på landevejen mere tålelig. Indretningen sikrer nemlig, at køretøjet kan fungere som et mobilt kontor. Her får man adgang til bærbare computere med redigeringssoftware, samt en behagelig siddeplads. Man kan endda indrette sig med en kaffemaskine ombord.

mts_truepixel