Et billede siger mere end 1000 ord

 

Det er blevet sagt, at et billede siger mere end 1000 ord, og ofte har det visuelle medie, som billedet er, været med til at understrege det skrevne ord, specielt i en tid, hvor de færreste har tid til at læse så meget, som de nok burde gøre, for det er der, hvor hjernen bliver stimuleret.

Men mange af de mest uforglemmelige ting for mennesker er ikke det skrevne ord, det er billeder. Der er mange, som ikke kan glemme billeder af historiske begivenheder, som JFK, der holder tale i Berlin, billeder af det første tog, der kørte mellem København og Roskilde, eller et billede af, hvordan dit hjem så ud, da du flyttede ind i sin tid. Mange af de billeder siger mere end 100 ord kan beskrive.

Billeder kan det hele

Det er kun nogle få eksempler på, hvad billeder kan, men de bliverer dog også brugt til at understrege det skrevne ord, og der er det et meget stærkt element, for det kan virkelig understrege det, som skrevet står.

For mange så er billeder også et af de ting, som virkelig kan bringe minder frem. Det er med til at bringe fornemmelser og minder frem i alle, og det er også med til at bringe følelser frem. Det er et stærk medie og et som reklamebranchen, bloggere og andre, som bruger elektroniske medie som legeplads, virkelig har taget til sig.

Billeder er også noget, som aldrig vil ændre sig. Det er et typisk billede af, hvordan verden så ud lige på det tidspunkt, det er noget som altid og forevig vil give dig det billede af, hvordan tiden så ud, da billedet blev taget. Noget som er virkelig stærkt.

mts_truepixel