Send mig lige et billede

Tidligere var det at sende et billede noget, som kunne være en meget langvarig process, men i dag er det så let som at trække vejret. Det hele kan ske på sekunder. Et billede taget med en mobiltelefon, og så er det med nogle få aktioner på vej mod modtageren, som uden problemer kan åbne billedet og se det på sin mobiltelefon. Det kan ligges på forskellige sociale medier, og det er lige så let at se billederne for alle andre, noget, som der er mange, som har skulle vænne sig til, og det gør så også, der er mange flere, som er begyndt at bruge billeder i sammenhænge, hvor det ikke tidligere var nødvendigt.

Et af de steder, hvor billeder har sneget sig ind, er i jobsammenhænge. Det er i dag helt normalt, at du har et billede med på selve ansøgningen eller dit CV, noget som for mange er en hel ny verden, og noget som mange helst ikke ser.

Der er mange, som ikke rigtig kan vænne sig til de mange billeder, som præger specielt de unges hverdag, men som der siges, så er et billede værd 1000 ord, så det er kommet for at blive.

mts_truepixel