Valg af passepartout

Mange har vel hørt sætningen: “et billede siger mere end 1000 ord.” Der må være en grund til, at det bliver gentaget så ofte. For et billede taler til os alle på tværs af sprog, kultur og verdensdele. Dette er også en af grundene til, at du med fordel kan bruge billeder, når du vil udtrykke din egen personlighed i din indretning af hjemmet. Et godt billede bliver kun endnu bedre, hvis du vælger at sætte det samme med et matchende passepartout. For på den måde kan du på én gang både understrege og fremhæve dit billede. Det kommer til at stæde tydeligere frem og sætte sig selv i fokus på en helt ny måde. Så tænk gerne billeder ind, ligegyldigt om du skal til at nyindrette dit hjem eller om du blot trænger til lidt forandringer og opdateringer i din eksisterende stil. Læs flere gode tips i de følgende afsnit.

Hjemmet er ikke så sat mere

Tidligere var det sådan, at når man først havde fundet sin stil og indrettet sit hjem, så var det det. Når sofaen først stod et sted, var der ingen grund til at flytte den rundt. Man skulle næsten tro, at der blev indrette efter devisen, hvorfor fikse det, hvis det ikke er i stykker? Men heldigvis er der sket meget siden da. I dag indretter og flytter vi rundt på vores indretning som aldrig før. I følge Danmarks Statestik er vores udgifter til møbler steget med hele 27% siden 1994. Dette tal skal læses i lyset af, at vi ikke skifter køkken helt så ofte som inden finanskrisen. Derfor kan vi bruge tallet som en indikation på, at vi bruger penge på det øvrige indretning. Endvidere bliver vi i dag også i højere grad bombarderet med indretningstips og lignenden fra både boligprogrammer, facebook og twitter. Vil du også med på dillen og flytte rundt på hjemmet? Det er nemmere at opdatere din indretning, end du måske går rundt og tror.

Indret med billeder

Du kan let og hurtigt flytte rundt på dine møbler i eksempelvis stuen, For hvem ved, måske åbner det op for nogle helt nye muligheder, hvis du sætte spisebordet i den anden ende af rummet. Det kan være, at du får øje på en helt ny måde at sammensætte sofahjærnet på, hvis du vælger at rykke møblerne hen til en anden plads, end hvor de står i dag. Når du først har fundet ud af, hvor du gerne vil have møblerne til at stå, er det også lettere at se, hvor du med fordel kan pynte op med nogle billeder. Det kan være, at du har nogle flotte billeder, som du med fordel kan få forstørret op i plakatstørrelse og hænge på væggen. Det kan også være, at du hellere vil udtrykke din personlige stil gennem nogle købte kustværker. Ligegyldigt hvad du er til, så kan du med fordel kigge nærmere på passepartout hos www.bganordic.dk. For med passepartout skaber du det perfekte blikfang til dit billede.

mts_truepixel